Берета A400 Xplor Unico



Беретта A400 Xplor Unico Предназначена за стрелба



Берета отново е създала едно изключително оръжие, което събира в себе си произведение на изкуството и технологии.A400 Xplor Unico е резултат на усилената работа на дизайнерите страстен , винаги в търсене на оптимален баланс между традиция и иновация. Край италианския град Бреша "Берета" представи новия ловен автомат A400 Xplor Unico като най-бързата пушка в света.



Дизайна на пушките никога не е бил толкова красив и функционален в същото време.
Перфектно съчетание на орех и полимер за постигане на максимална ефективност.






















Kick-Off®

Най-добрата система за намаляване на отката в света - минус 60%

Kick-Off® представлява два хидравлични амортисьора много сходни с тези в автомобилното окачване. Всички други системи на пазара, се основават на деформация на меки материали като каучук, полиуретан или вложки полимер монтирани в задната част на приклада.

Разликата?
Само си помислете какво ще чувствате като карате колата си само на гумени тампони !







Вижте видео

Kick-Off 3

Единственото устройство в света, което действа на втория пик на отката

Точни лабораторни изследвания ясно показват, че отката има две много различни компонента: експлозията на боеприпасите в момента на стрелба (1ри пик) на отката, който се получава след удара на затворната рама във фазата на презареждане (2ри пик).




Kick-Off 3 е хидравличен успокоител, и цели да абсорбира 2ри пик на отката.




При тази система , дори удара върху механичните компоненти е изключително намалена, това води до увеличаване на продължителността на живот на оръжието . До сега не е известна друга такава система в света.

Вижте видео

A400 Xplor Unico е оборудван с най-добрите технологични решения в света за да се увеличи комфорта при стрелба и да се подобри възможността за контрол на оръжието.

Micro Core

Задтилък от Micro Core разработен от Берета благодарение на своя опит в продължение на десетилетия .Благодарение на отворената technopolymer клетка задтилъка на Берета е по-мек и по-лек от каучука като приплъзването е сведено до нула. Micro Core предоставя увеличена площ на приклада към рамото при прикладване. Това е постигнато с технологични изследвания единствено да подобри контрола върху оръжието . Micro Core ще бъде най-добрия ни съюзник, за гарантиране на успешния ни лов всеки път.

Вижте видео

Blink

ВИСОКОСКОРОСТНА МЕХАНИКА
Надежденост бързина и ефективност

Blink е новия "двигател" на Берета A400 Xplor Unico, плод на интегриране на нова система за разпределяне на газовете , въртяща заключваща се глава на затвора и нова система за презареждане.
Новата газова система се отличава с новаторско бутало с еластична лента, скреперна така че работи и като уплътнение.

По този начин, Blink е по-силен и много по-чист.

36% по-бърза от всяка друга полуавтоматична пушка


Механизмът на A400 Xplor Unico е истинско бижу на инженерството, отличава се от всички други системи на пазара със своята изключителна скорост на презареждане.

Unico

Перфектно поведение с всички патрони, от 7 / 8 до ¼ 2 унции

A400 Xplor Unico революционизира света на полуавтоматичните пушки, предлагаща възможността за стрелба всички lпатрони от 7 / 8 до ¼ 2 унции, със същата производителност.
Unico тежи само 3 кг с цев 71 см и е снабдена с една от най-компактните рами, представени на пазара., оптимален баланс и бързо поемане на патроните.Достъпни от днес за всеки вид лов с помощта на една пушка: A400 Xplor Unico.




UNICO
От този момент различните патрони вече не са проблем, това е възможно. Всички патрони в една пушка. Ето защо тя се нарича UNICO.

Стоманено изпълнение


Optima-Bore® HP


Специалнита Оптима-Bore® HP геометрия е замислена да предложи най-добрите резултати, дори и със стоманени сачми.

Изстрела остава добър и с еднаква величина във всички видове лов, които се допълват от използването на Оптима-Choke® HP.




Вижте видео

Технология на Стоманата


Steelium


Steelium е технологията за производство на цеви . Берета превръща специалната три-легирана стомана в изключителна цев , което също се дължи на производствения процес, кайто е също толкова уникален.
Благодарение на студено коване и на специална вакуумна технология стоманата придобива идеална характеристика, за да предложи най-доброто балистично изпълнение на разположение днес.



Вижте видео


При използване на информация от сайта .Позоваването на cockeri.blogspot.com е задължително.


Ако този блог ви е харесал и информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да пуснете един два патрона ;)
Благодаря ви!

Популярни публикации