Как да одерем див заек.

 Как да одерем див заек.

Много млади ловци имат нужда от някой който да им покаже как се дере див заек в полеви условия,но невинаги има кой да им покаже.Именно затова ще опиша най-бързия и лесен начин за дране на див заек.
Веднага след като отстреляме заек трябва да изпразним пикочния мехур на животното.Хващаме заека за предните крака и го полагаме по гръб на бедрото на крака си. С другата ръка притискаме от горната част на корема и плъзгаме ръката надолу.
За да одерем заека има два начина единия е класическия както при други животни и бърз .Сега ще разгледам бързия начин за дране на заек.Хващаме заека с едната ръка за кожата на гърба и я разрязваме напречно .Разреза правим по средата на тялото,след това бъркаме с показалеца и средния пръст в отвора за да направим повече място след това с другата ръка хващаме свободната страна на разреза .Със силно опъване разкъсваме кожата на две половини и се свлича към главата и опашката. Свличаме кожата през плешките и бутовете накрая отрязваме опашката в основата.За да одерем задните бутове ,най лесно е да хванем заека за гърба над бутовете ,а с другата ръка изтегляме кожата от тях докато се покажат скакателните стави.След което ги прерязваме.Остава да одерем плешките и след това да прережем ставите им.Последно издърпваме кожата през врата до главата и колкото е възможно през нея и отрязваме главата .


При използване на информация от сайта .Позоваването е задължително.


Ако този блог ви е харесал и информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да пуснете един два патрона ;)
Благодаря ви!

Популярни публикации