САЩ предлагат кучета под наем

Любители на животните, които обаче са твърде заети или пътуват често, за да могат да си позволят домашен любимец, могат да си наемат такъв на ден.
Това предлага американска компания, която е организирала различни варианти - от месечен абонамент, до куче на ден или дори за няколко часа. Наемането за уикенда е съответно най-скъпо.
Месечният амонамент е около 50 долара, а за ден любителите на четиринога компания трябва да се разделят с 25 долара. Ако се платят още 35 кучето бива доведено от придружител до дома на клиента и на следващия ден идват да си го вземат обратно.
Животните могат да се изберат по специален каталог в интернет. Всички кучета си имат нашийник с Джи Пи Ес, за да не могат да се загубат. Повечето от тях са изоставени и събрани от компанията Flexpetz. Тя има клонове в Ню Йорк и Лос Анджелис, но смята да се разшири и в Лондон, Сан Франциско и Вашингтон окръг.
Тя обаче вече се е наместила във виртуалния свят на "Секънд Лайф" /Втори живот/. Както и в истинския живот членовете на "Секънд лайф" трябва да плащат, за времето, които прекарват с виртуалното куче. Тарифата е два напълно реални долара за седем дни с виртуално куче, обясняват от "Flexpetz" в комюнике.
За да се създаде усещане за реалност, виртуалните кучета се подчиняват на заповеди, но задоволяват естествените си потребности неочаквано понякога, което значи, че временният им собственик трябва да чисти, се казва в комюникето.

actualno.com

Ако този блог ви е харесал и информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да пуснете един два патрона ;)
Благодаря ви!

Популярни публикации